• Cupcakes House of Marie

  • Feestje House of Marie

  • Schorten Dutch de Luxes

  • Kinderkoffertjes

  • Magazijn

  • Productie Kite Multivision

  • Breadboards

  • Van der Leegte Werkt B.V.

logo

Veldhoven, 14 augustus 2013 – Een duurzaam product uitbrengen kan op verschillende manieren.

Niet alleen de grondstoffen (planet), maar ook de manier waarop het wordt geproduceerd (people) kan duurzaam zijn, ook wel bekend als het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen principe. DeVention streeft dit na, daarom zijn wij voor de assemblage van de Solar Bell bij Van der Leegte Werkt uitgekomen. Van der Leegte Werkt BV, de directeur is achterneef van het “grote” VDL, is zowel een sociaal als commercieel bedrijf. ‘De medewerkers worden o.a. bij ons gedetacheerd vanuit de sociale werkvoorziening’. ‘Niet alleen vanwege het soort werk, maar ook door de bijzondere begeleiding die wij bieden,’.

‘Opdrachtgevers vinden het vooral belangrijk dat we flexibel zijn, snel kunnen reageren en vooral graag meedenken met de klant. Daarnaast produceren wij ook kleine hoeveelheden, waar startende ondernemers graag gebruik van maken. Productiebedrijven die in China hun producten laten maken en inpakken weten ons te vinden voor de producten waarvoor herstelwerkzaamheden verricht moeten worden,’.

Van der Leegte Werkt bestaat momenteel al ruim een jaar als bedrijf en de groei gaat voorspoediger dan verwacht, maar ze willen blijven groeien. Voor de toekomst willen ze nog een paar grote opdrachtgevers binnenhalen met daaromheen meerdere kleinere klanten. Zo hopen ze een betaalbaar, flexibeler en betrouwbaarder alternatief te kunnen bieden tegenoverwerk uitbesteden aan China en uiteraard met nadruk op het maatschappelijk verantwoorde sausje.

DeVention hebben ze al overtuigd, wij zijn kei tevreden over het geleverde werk, de wijze waarop we met enthousiasme zijn ontvangen en het sparren over ideeën om de assemblage te verbeteren. Die input is heel belangrijk voor het verder verbeteren van de Solar Bell en het ontwikkelen van andere producten. Op deze manier leren wij hoe het product zo robuust mogelijk ontworpen kan worden omde productie efficiënter te laten verlopen. Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.siraa.nl

 

f
Copyright 2022 - Van der Leegte Werkt BV